• Paarma Design
  • Tel. +358 44 272 9227
  • Tytti Bräysy
  • tytti@paarmadesign.fi
Vuoden yrittäjä…

paarma_kultalogo

Vuojen valamiimpi?

On kulunut monella tapaa erikoinen, opettavainen ja aloittavalle yrittäjälle uskoakseni onnistunutkin vuosi. Paarma Design aloitti virallisesti 7.6.2013, vaikka toiminimen varasin  jo v. 2009 tulevaa enteillen. Tekijä,  tuoteperhe ja työkaluarsenaali on kasvanut sitten starttipäivän.

Luovien hetkien vastapainona on ollut raskasta byrokratiaa, pakollisia yrittäjän maksuvelvoitteita, sekä epävarmuutta jokaisen tulevan kuukauden tulosten suhteen. Nopea päätös sijoittaa liiketilaan ja yhteistyöhön panostaminen on  vaatinut oman aikansa ja osansa. Mutta silti…

KIITOS ja kumarrus kuluneesta vuodesta ja Lapin luonnolle ehtymättömistä ideoista. Saaduista voimista ja ajoittaisista voipumisistakin.

KIITOS käsistään Taitaville kanssakulkijoille ja tukijoille, sekä kädentaitoja eri muodoissaan arvostaville.

KIITOS korujani kantaville ja niihin sijoittaneille. Liikuttavan kauniita ja kannustavia kirjeitä lähettäneille tuntemattomille ja tutuille.

Pahoittelen lähipiirille eristäytymistäni ja että olen varmasti puhunut enimmäkseen työstäni. Laittakaa se alkuinnostuksen ja -velvollisuuksien piikkiin. Olen täyttänyt uurastuksella myös henkistä tyhjiötä liian monen korvaamattoman läheisen poismenon vuoksi ja upottanut suruni työhön, jota rakastan tehdä. Elämä on samalla sekä rikasta että raadollista…

Onni ja ilo on kantajansa kaunein koru. Sitä totuutta taon mieleeni ja metalliin jatkossakin.
AINA kannattaa yrittää tehdä parhaansa!

 

juhlajuoma